ALTRAD SERVICES Benelux behaalt ruimschoots deadline TA Total Antwerpen

Fotobijschrift vlnr: Jo Niersmann, werfleider isolatie en Dave Houtmeyers werfleider steigerbouw - ALTRAD SERVICES Benelux - locatie Total Antwerpen

ALTRAD SERVICES Benelux had één doelstelling namelijk bij Total Antwerpen voor de gestelde deadline van 31 augustus haar steigerwerkzaamheden op een effectieve en kwalitatieve wijze uit te voeren voor de Turnaround. Inmiddels is deze doelstelling ruimschoots behaald met hoge tevredenheid van de klant. De scope van het steigerbouwproject betrof 44.000m³, waarvan 7.100m³ voor de toren rondom een kolom.

Verhoogde productiviteit
Alexander Bontinck, projectleider Industrie ALTRAD SERVICES Benelux aan het woord: “Tijdens de opbouwperiode waren er 35 medewerkers actief op de site van Total in Antwerpen. Vanwege COVID-19 en het warme weer heeft het ALTRAD-team met uitstel te maken gehad. Alle steigers moeten tegen elk type weer bestand zijn om een veilige werkplek te kunnen bieden. Door de focus te houden op de operationele prestaties en veiligheid, zowel in de voorbereidingen als tijdens de opbouw voor de TA, hebben we ruimschoots kwalitatieve en weerbestendige steigers binnen de deadline kunnen opleveren.

Ons vakmanschap en de goede samenwerking in het team en met de klant hebben bijgedragen aan de verhoogde productiviteit in onze werkzaamheden, daar zijn we heel trots op. De voorbereidende werkzaamheden voor de isolatie en asbestverwijdering zijn al in volle gang, aldus Alexander.”

 

Go back

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×