Een serieuze meerwaarde in veiligheid en welzijn

Abzik Abdeslam behaald getuigschrift preventieadviseur niveau 1

Abzik Abdeslam heeft zijn opleiding als preventieadviseur niveau 1 aan de universiteit in Antwerpen onlangs afgerond. Als coördinerend preventieadviseur van ALTRAD SERVICES Benelux geeft hij advies bij de uitbouw van het veiligheids- en welzijnsbeleid in onze organisatie en bezit hij de vaardigheden om anderen hierin te begeleiden en te coachen. 19 jaar geleden is Abzik begonnen als hulpmonteur en al snel in zijn loopbaan doorgegroeid tot werfleider. In 2007 heeft hij de overstap gemaakt naar het vakgebied veiligheid en welzijn, Abzik zijn passie en missie.

Integrale en optimale oplossing
“Veiligheidsgedrag op de werkvloer bevorderen en behouden en hoe je een veiligheidscultuur kan uitbouwen, is mijn passie en missie’’ vertelt Abzik. “De uitdaging ligt in het vinden van een integrale en optimale oplossing in veiligheid, welzijn, communicatie en methodes voor op de werkvloer. Welke maatregelen kunnen we nemen om werk veiliger en lichter te maken en de lichamelijke belasting verlagen? Hoe pakken we dit aan en wat levert het op? Vragen die ik graag samen met mijn collega’s maar ook klanten wil oplossen”, aldus Abzik.

Impact op duurzame inzetbaarheid
Door in zijn eindopdracht een risicoanalyse uit werken voor fysieke belasting in het sorteren van steigerbouwmateriaal heeft Abzik reeds al een impact kunnen maken op de duurzame inzetbaarheid en gezondheid van het personeel van ALTRAD SERVICES Benelux.

Abzik is met zijn expertise en hartelijke persoonlijkheid een serieuze meerwaarde in veiligheid en welzijn voor het ALTRAD-team en onze (toekomstige) klanten.

Excellence is in our DNA!

Go back

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×